Over S-Pack 2

Allround fietsen service op maat.
Hallo! Mijn naam is Jasper van S-Pack Tweewielers. In 2010 ben ik van start gegaan in een relatief kleine werkplaats achter mijn huis. Hier begon ik met het actief repareren, reviseren en verhandelen van allerhande fietsaccu’s en (elektrische) fietsen op relatief kleine schaal.

Van 2017 tot 2018 heb ik de opleiding ‘Technicus Elektrische Fiets’ met succes behaald. Opeenvolgend heb ik van 2018 tot 2019 de opleiding ‘Service Technieker Batterij Elektrische Fiets’ gevolgd en behaald.

Service, kwaliteit en klantgerichtheid staan bij S-Pack op de eerste plaats.

Puur en alleen door mond-tot-mond reclame groeide mijn klantenbestand gestaag door met tevreden klanten. Hierdoor kwam ik al snel ruimte tekort en betrok ik eind 2020 een bedrijfsloods. Hiernaast ben ik continu op zoek naar producten en diensten om mijn werkplaats te onderscheiden van de rest van de markt.

Met mijn opgedane kennis en ervaring repareer, onderhoud en reviseer ik alle soorten (elektrische) fietsen en fietsaccu’s. Dit doe ik met veel passie en plezier op afspraak en in overleg met een haal- en brengservice!

Het hanteren van vaste scherpe prijzen (inclusief het te gebruiken materiaal) voorkomt onaangename verrassingen.

S-Pack beschikt over een ruim assortiment onderdelen en is op fietsgebied van alle markten thuis.

Men vraagt mij vaak waar de naam S-Pack vandaan komt. S-Pack staat voor S-Pakket. Dit is de technische benaming van een accupakket.

Een lithium ion accu zoals de meest voorkomende fietsaccu’s, bestaat grofweg uit; een behuizing, een batterijen pakket en een stukje elektronica. Dit lithium ion batterijen pakket word samengesteld door de batterijen in serie (S) met elkaar te verbinden om de gewenste spanning van de accu te bereiken (b.v. 36 Volt) en parallel (P) met elkaar te verbinden om de gewenste opbrengst van een accu te bereiken (het aantal  Ampère per uur (Ah) of uitgedrukt in Watt per uur (Wh).

In de wereld van de elektra techniek wordt dit in  Serie en Parallel pakket afgekort S-Pack genoemd.

Vandaar de naam ‘S-Pack Tweewielers’! 

S-Pack Tweewieler Service zonder verrassingen!