Accu Revisisie

Waarom is een accu reviseren zo belangrijk?

Het belangrijkste onderdeel van een elektrische fiets is de fietsaccu en daarom is het van belang dat deze in goede conditie is. Als de capaciteit en actieradius na een aantal jaar afgenomen is, is revisie een uitstekende keuze. Tijdens het revisieproces blazen we als het ware ‘nieuw leven’ in uw fietsaccu en vervangen we alle oude batterijcellen voor een nieuw accupakket van uitsluitend gerenommeerde kwaliteitsmerken. Zo zorgen we voor een veilig en betrouwbare accu waar u weer van op aan kunt!

Bepaal zelf de nieuwe capaciteit van uw fietsaccu
Bij de meeste fietsaccu’s kunt u kiezen om de capaciteit na revisie te vergroten. Hiermee verhoogt u de actieradius en kunt u meer kilometers fietsen met dezelfde lading.

Leuk weetje: Door het hergebruik van bestaande onderdelen is reviseren niet alleen goedkoper, maar het is ook beter voor het milieu dan het kopen van een nieuwe fietsaccu!

Wij bieden ook refurbished fietsaccu´s aan. Handig voor als u een tweede fietsaccu voor uw E-bike wilt of u kunt niet wachten op een revisie van uw eigen accu. Dan is een refurbished fietsaccu het alternatief voor u! Ook op onze fietsaccu’s die refurbished zijn door ons geven wij standaard 2 jaar garantie. Kwaliteit lithium accu‘s waar u op kunt vertrouwen. Wij hebben een groot magazijn met lege batterijen. Indien u op zoek bent naar een accu neem dan contact met ons op.

Bij S-Pack bent u altijd zeker van een perfect rijdende fiets!